Prenumerera på nyhetsbrev
First Name
Last Name
Email
Avsluta prenumeration

Bengt MalmgrenRapport om karismatisk förnyelse i de nordiska länderna sammanställd av Bengt Malmgren september 2021 (engelska)

10/10/2021

  EU-CHARIS Informationsbrev nr 3

  Europeiskt förberedande möte 23-25 april för förberedelse av "Service of communion på kontinental och nationell nivå i Europa

  Bengt Malmgren 0 1667 Article rating: No rating

  EU-CHARIS Informationsbrev nr 3 har just utkommit. Det handlar om det interimistiska koordinationsteamet för Europa som nu finns i avvaktan på att den nya kommunikations- och samarbetsstrukturen för CHARIS skall konsolideras på kontinental och nationella nivåer. Där finns också en presentation av Paolo Maino, europeisk representant i CHARIS internationella service-team. Han talar om enhet och mångfald inom förnyelsen. 

  CHARIS moderator slutar

  Jean-Luc Moens tillkännager sitt beslut i brev till vännerna i Karismatiska förnyelsen

  Bengt Malmgren 0 1759 Article rating: No rating

  CHARIS internationella moderator Jean-Luc Moens har begärt att bli entledigad från sitt uppdrag på grund av sjukdomsfall i familjen, och Kardinal Kevin Farell, prefekt för Dikasteriet för lekmännen, familjen och livet har accepterat hans begäran. Moens beskriver situationen i ett öppet brev till alla vänner inom Katolska karismatiska förnyelsen.

  Katolsk karismatisk förnyelse. Nyhetsbrev från Bengt Malmgren

  Mars 2021

  Bengt Malmgren 0 2044 Article rating: No rating

  F Raniero Cantalamessa fastepredikan om omvändelse. CHARIS moderator Jean-Luc Moens: Katolsk karismatisk förnyelse inte en rörelse utan en ström av den Helige Andes nåd för hela Kyrkan. CHARIS och den kristna enheten - nyinrättad ekumenisk kommission. Ekumenisk pingstvigilia on line 22 maj. F Brieven, kardinal Suenens personlige sekreterare, YouTube-klipp.

  CHARIS och den kristna enheten

  Nyinrättad kommission skall främja enheten

  Bengt Malmgren 0 1940 Article rating: No rating

  CHARIS som betjänar Katolska Karismatiska Förnyelsen har inrättat en kommission för kristen enhet, “Christian Unity Commission” (CUC) med syfte att främja och arbeta för enhet i Kristi kropp, såsom det uttrycks i Jesus Kristus bön i Joh 17:21.

  RSS
  123578910Last