Prenumerera på nyhetsbrev
First Name
Last Name
Email
Avsluta prenumeration

CCR Sweden Newsletter Dec 2023

by Bengt Malmgren.

Bengt Malmgren 0 1267 Article rating: 4.0

n this letter: Called, transformed, sent – Charismatic Conference in Rome, Pope's speech. Life in the Spirit seminars in Sweden. Appeal for financial contribution to CHARIS. Recommended Books. Charismatic renewal – a Current of Grace for the whole Church.

Karismatisk förnyelse, nyhetsbrev september 2021

Bengt Malmgren 0 4944 Article rating: No rating

Stiftsvallfärd till Vadstena. Evangelisation är ett uppdrag för alla döpta. CHARIS och dopet i den Helige Ande som en angelägenhet för hela kyrkan. CHARIS och den nya organisationen. Motverka maktmissbruk och sekterism. Ekumenik i S:ta Clara kyrka. Carl-Erik Sahlberg: 9 punkter för församlingstillväxt.

Katolsk karismatisk förnyelse i Sverige - historik

Bengt Malmgren 0 5503 Article rating: No rating

Katoliker i Sverige kom i kontakt med den Katolska karismatiska förnyelsen (CCR) ganska snart efter att den med början i USA 1967 spred sig över hela världen. Den hade redan från start en starkt ekumenisk prägel. Detta är en längre version med länkar av den artikel som publiceras i maj i FKE´s tidskrift Kristen Enhet.

CHARIS och den kristna enheten

Nyinrättad kommission skall främja enheten

Bengt Malmgren 0 5308 Article rating: No rating

CHARIS som betjänar Katolska Karismatiska Förnyelsen har inrättat en kommission för kristen enhet, “Christian Unity Commission” (CUC) med syfte att främja och arbeta för enhet i Kristi kropp, såsom det uttrycks i Jesus Kristus bön i Joh 17:21.

RSS
1234