sv-SEpl-PLen-GBes-ESde-DE
  |  Login

EasyDNNNews

Minimera
Event date: 2017-11-17 18:00 - 2017-11-19 18:00 Export event
Bengt Malmgren

Lär känna den Helige Ande. Liv i i Anden-seminarier i Uppsala, S.t Lars 17-19 november

Välkommen till en kurs där du får lära dig om och upptäcka livet i den helige Ande. Kursen startar fredag kl 18.00 och pågår till söndag kl 18.00. S:t Lars församling, Slottsgränd 7 Uppsala 

Arr: KKS i samarbete med S:t Lars församling.
Kontaktperson: Inès Gynette Buzirukanyo, tel. 073-5439874 http://stlars.org/

Vad är Liv i Anden-seminarier?

En form för introduktion i livet i den Helige Ande och karsismatiska nådegåvor som utvecklades på 1970-talet inom katolska Karismatiska förnyelsen i USA som innehåller undervisning, bibelstudium, förbön och gruppsamtal. Det har blivit ett omtyckt koncept som spridit sig över världen. De två första gångerna handlar om trons grunder, Guds kärlek och Frälsningen vilket är grundvalen för livet i den Helige Ande, därefter undervisning om Andens liv, gåvorna och hur man öppnar sig för dessa i det personliga livet samt en förbönssession där man ber om Andens utgjutande. De två avslutande sessionerna handlar om fortsatt växt och mognad i det andliga livet.

Kan ges som en 7-veckorskurs med ett möte i veckan, men också som här komprimerat under ett veckoslut.
Teman som tas upp: 1. Guds kärlek, 2. Frälsningen, 3. Det nya livet, 4. Att ta emot Guds gåva, 5. Döpt i den Helige Ande, 6. Att växa, 7. Fortsatt överlåtelse till Kristus.

Print
836 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
This is 15 day trial version.