sv-SEpl-PLen-GBes-ESde-DE
  |  Login

EasyDNNNews

Minimera
Event date: 2017-04-26 18:00 - 21:00 Export event
Karismatiska förnyelsen i Stockholm i gemensam bön för Sverige
Bengt Malmgren

Karismatiska förnyelsen i Stockholm i gemensam bön för Sverige

Bönekväll i Järfälla 26 april

Välkomna till en kväll av tillbedjan och lovsång onsdag den 26/4 kl 18-21 i Heliga Trefaldighets Katolska Församling Järfälla, skriver Ruth Gillegård, KKS ordförande på Facebook. För att be för Sverige, fred, enhet, helande och att bli fylld av den Helige Ande.

Bön för Sverige och för Kyrkans/Kristenhetens förnyelse är en angelägenhet för alla kristna i dessa tider då vi behöver stå upp mot våld, terrorism och förenklade populistiska budskap som skapar ökade klyftor och spänningar i samhället. Må vi kristna bygga upp, ej riva ner och vara en konstruktiv kraft, salt och ljus i samhället. Det allkristna nätverket Sverigebönen uppmanar kristenheten till 30 dagars bön om beskydd över Sverige, i sina hem, i smågrupper och i gudstjänster de närmaste fyra söndagarna, fram till den 9 maj.  


På långfredagen arrangerar S:ta Clara kyrka som vanligt korsvandring i Stockholms city kl 13.00 som avslutas med långfredagsgudstjänst på Sergels torg 15.00 vid Jesus dödstimme och på klockslaget en vecka efter terrordådet på Drottninggatan. Samtidigt, kl 15.00 börjar Långfredagsliturgin i de katolska kyrkorna i staden. Senare på eftermiddagen bjuder församlingen Hillsong in Stockholmarna till manifestationen ”Pray for Stockholm” i St:a Clara kyrka. ”Vi vill ingjuta hopp, tro och mod till Stockholmarna”, säger pastor Andreas Nielsen.

Print
524 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
This is 15 day trial version.