sv-SEpl-PLen-GBes-ESde-DE
  Nyheter
  |  Login

EasyDNNNews

Minimera
Event date: 2019-09-13 17:00 - 21:00 Export event
Alan Ames, känd nutida mystiker, reträtt Göteborg 13 sept
Bengt Malmgren

Alan Ames, känd nutida mystiker, reträtt Göteborg 13 sept

Kristus Konungens katolska församling

Om Alan Ames:

Alan Ames föddes i London 1953. Under sin ungdom var han medlem i ett MC-gäng, på en vandring nerför av våld och alkohol. Efter sitt giftermål flyttade han till Australien med sin familj. 

Omvändelsen kom 1993 då Alan insåg hur hans förflutna och hans synder hade sårat Gud. Han insåg att Jesus kunde erbjuda honom förlåtelse från korset, efter en tids kamp accepterade han den förlåtelse som Jesus erbjöd. Herren hjälpte Alan att komma tillbaka till sakramenten och till kyrkan. 

Jesu kärlek hjälpte honom att vända hat och smärta till kärlek. Senare kallade Gud Alan till att bli ett vittne som sänds för att bära Guds kärlek till världen. Alan har givit hundratusentals människor hopp om välsignelse - det hopp som han själv fått från sitt sakramentala kärleksförhållande till den treenige Guden.

Alan Ames har stöd och välsignelse för sin mission av ärkebiskopen i Perth, Australien, liksom av många andra biskopar runt om i världen. Alan Ames är en av de mest kända lekmannamystikerna i dag och har skrivit ett tjugotal böcker. En av de mest kända bestseller är ”Through the Eyes of Jesus” (”Genom Jesu ögon”) som har översatts till fjorton språk.

Fullständigt program här.

Kristus Konungens katolska församling, hemsida.

Print
2040 Rate this article:
No rating
Please login or register to post comments.

Theme picker

Enter Title

   Minimera

Lägg till innehåll...xxx